Λαμία: Το ΚΔΑΠ Α.με.Α. "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 19:20 Λαμία: Το ΚΔΑΠ Α.με.Α. "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής

Στην τελετή έναρξης του 7ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που λαμβάνει χώρα στο κλειστό ΔΑΚ Χαλκιοπούλειο Λαμίας, παρευρέθηκαν  το Σάββατο 1η Οκτωβρίου ο ιδιοκτήτης του Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ" και του ΚΔΑΠ Α.με.Α. "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ" Παναγιώτης Παπαδήμας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας και φίλων Α.με.α. Παναγιώτης Αγγελάκης.

Το πρωτάθλημα συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, η Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Χορού Λαμίας, ο Δήμος Λαμιέων και η Περιφέρεια Στερεάς, το Σαββατοκύριακο (1-2/10) στο κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση