Οι συνάδελφοι μηχανικοί αποχαιρετούν τον Κωστή Αργύρη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 09:06 Οι συνάδελφοι μηχανικοί αποχαιρετούν τον Κωστή Αργύρη

Με πόνο ψυχής οι μηχανικοί του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς αποχαιρετούν τον συναδελφό τους Κωνσταντίνο Αργύρη, που έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τετάρτης (5/10) μέσα στις στοές των μεταλλείων όπου εργαζόταν.

«Το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς με μεγάλη θλίψη και οδύνη αποχαιρετά τον συνάδελφο μας Μεταλλειολόγο Μηχανικό Κωνσταντίνο Αργύρη που έχασε άδικα και πρόωρα τη ζωή του, κατά την ώρα εργασίας, στα μεταλλεία βωξίτη στη Βάριανη Φωκίδας.

Ο Κωστής ήταν αξιαγάπητος στην κοινωνία της Λαμίας, χαμογελαστός και αισιόδοξος στηρίζοντας πάντα την οικογένειά του, τους συναδέλφους του και τους δικούς του ανθρώπους. Αγωνιστής από μικρός, με εμπειρία στο μεταλλευτικό κλάδο, είχε την εκτίμηση των εργαζομένων, των συναδέλφων του και ολόκληρης της κοινωνίας μας.

Η πλήρης και διεξοδική έρευνα, από όλους τους αρμόδιους φορείς των αιτιών και των συνθηκών του δυστυχήματος, που είχε σαν συνέπεια την απώλεια της ζωής του, αποτελεί έναν ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και στους οικείους

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση