Φθιώτιδα: Έκτακτες παρεμβάσεις για τα κουνούπια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 09:50 Φθιώτιδα: Έκτακτες παρεμβάσεις για τα κουνούπια

Που θα γίνουν ψεκασμοί σήμερα κι αύριο…

Χαρτογράφηση, δειγματοληψίες και έκτακτες παρεμβάσεις περιλαμβάνει το αυριανό (7/10) πρόγραμμα κουνοποκτονίας για τη Φθιώτιδα.

Οι καιρικές συνθήκες ευνοούν τη συνέχιση της όχλησης από τα κουνούπια και θα γίνει την Παρασκευή σχετικός έλεγχος από τα συνεργεία, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Για σήμερα Πέμπτη, ψεκασμοί θα γίνουν στο Δήμο Λοκρών, ενώ για την υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα, σειρά έχει ο Δήμος Ορχομενού. Το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:

Πέμπτη 6/10

Δ. ΛΟΚΡΩΝ

Τραγάνα, Θεολόγος, Προσκυνάς, Μάζι, Μαλεσίνα, Μαρτίνο, Λάρυμνα, Κυπαρίσσι

Δ. ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

Ορχομενός, Πύργος, Παύλο, Λουτσι, Στροβίκι, Κάστρο, Κόκκινο, Ακραίφνιο, Άγιος Ιωάννης

Παρασκευή 7/10

Φθιώτιδα:

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Χαρτογράφηση - δειγματοληψίες - παρεμβάσεις

Δ. ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ

Αμφίκλεια, Άνω Καλύβια, Κάτω Καλύβια, Κάτω Τιθορέα, Παναγίτσα, Ελάτεια, Λευκοχώρι, Αγία Παρασκευή, Αγία Μαρίνα, Σφάκα

Δ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Φηγιάς, παρ. Φηγιά, Κόκκινης, Αγ. Κωνσταντίνος, Παραδείσι,Μαρμάρι, Αγ. Μαρίνα, Κατσαρώνι, Κάρυστος, Μεκουνίδα, Αετός, Μετόχι, Ακρωτή

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση