Διαμαρτυρία για τη λειτουργία των ΕΛΤΑ Μαλεσίνας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 16:40 Διαμαρτυρία για τη λειτουργία των ΕΛΤΑ Μαλεσίνας

Από το ΕΚΠΕΦ, εργαζομένους των Ελληνικών Ταχυδρομείων και κατοίκους της περιοχής…

Διαμαρτυρία έξω από το κατάστημα ΕΛΤΑ Μαλεσίνας πραγματοποίησε σήμερα το Εργατικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας και το σωματείο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΤΑ εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την υποβάθμιση των ΕΛΤΑ που αυτομάτως σημαίνει την υποβάθμιση όλης της περιοχής.

Το κατάστημα ΕΛΤΑ Μαλεσίνας εξυπηρετεί εκτός από την περιοχή της Μαλεσίνας, το Μαρτίνο, τη Λάρυμνα, το Θεολόγο, το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ και όλα τα γύρω χωριά όχι μόνο για την αλληλογραφία τους, αλλά και για τις τραπεζικές συναλλαγές, καθώς όλα τα τραπεζικά καταστήματα έχουν κλείσει.

«Καταγγέλλουμε τη διοίκηση των ΕΛΤΑ που μετατρέπει το κατάστημα Μαλεσίνας σε θυρίδα με λειτουργία μόνο για δυο μέρες και μόνο για δυο ώρες την ημέρα. Για μια ακόμη φορά την πληρώνουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και γενικότερα οι πολίτες της περιοχής. Απαιτούμε την επαναλειτουργία του καταστήματος ΕΛΤΑ Μαλεσίνας», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΕΚΠΕ Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση