Λαμία: Φωνάζουν οι Φοιτητές για δωρεάν σίτιση και επιπλέον παροχές (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 16:16 Λαμία: Φωνάζουν οι Φοιτητές για δωρεάν σίτιση και επιπλέον παροχές (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαμαρτυρία έξω από τη Λέσχη…

Με σύνθημα «οι φοιτητές δεν είναι πελάτες» και ζητώντας δωρεάν σίτιση για όλους, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Λαμίας, πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (7/10) συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Λέσχη τους στην οδό Πανουργιά, καταθέτοντας κι άλλα προβλήματα που απασχολούν τους ίδιους και κατ’ επέκταση τις οικογένειές τους.

Όπως τονίζουν  είναι απαράδεκτο η Κυβέρνηση να βρίσκει χρήματα για να βάζει πανεπιστημιακή αστυνομία, να αγοράζει πανάκριβους εξοπλισμούς και να μην υπάρχουν χρήματα για πραγματικά δωρεάν παιδεία.

Επιμένουν ότι ζητάνε τα αυτονόητα για δικαίωμα στη δωρεάν σίτιση για όλους και φυσικά φοιτητική εστία στη Λαμία, καθώς υπάρχουν τουλάχιστον 3.000 φοιτητές. Προγραμματίζουν μάλιστα και νέα κινητοποίηση στις 17 Οκτωβρίου.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση