Ένα τρένο διασχίζει τα κύματα - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 12:05 Ένα τρένο διασχίζει τα κύματα - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τα ομορφότερα 450 μέτρα του Ελληνικού σιδηρόδρομου Up'ο ψηλά.

Ταξίδι με τρένο πάνω από τα κύματα. Μα καλά πως είναι δυνατόν; Κι όμως περίπου 1χλμ πριν τον τερματικό σταθμό του προαστιακού στην πανέμορφη πόλη της Χαλκίδας και για 450 μέτρα το τρένο ταξιδεύει κυριολεκτικά πάνω από τα κύματα καθώς σχεδόν ίπταται στα 2 μέτρα πάνω από την θάλασσα.

Σύμφωνα με επιβάτες που έχουν ταξιδέψει στην συγκεκριμένη σιδηροδρομική γραμμή και έχουν κάνει το δρομολόγιο του Προαστιακού Αθήνα - Χαλκίδα δεν είναι λίγες οι φορές, κατά τους χειμερινούς μήνες κυρίως, που τα κύματα σκεπάζουν τις γραμμές και αγγίζουν τα παράθυρα από τα βαγόνια.

Μια εικόνα πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα τουλάχιστον μιας και δεν το συναντάμε πουθενά αλλού στη χώρα μας και συνάμα άκρως εντυπωσιακή. Και αν και εσείς θέλετε να ζήσετε και να δείτε από κοντά αυτή τη σπάνια ομολογουμένως εικόνα κλείστε ένα εισιτήριο για να πάτε για ένα ουζάκι στη Χαλκίδα με τον Προαστιακό ή πιάστε τα γύρω υψώματα πληροφορηθείτε για τα δρομολόγια και υπολογίστε πως περνάει 5 λεπτά πριν τον τερματισμό και διέρχεται και πάλι 10 λεπτά αργότερα κατά την επιστροφή του προς την Αθήνα.

Δείτε το βίντεο από την ομάδα του Up Stories.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση