Η 23χρονη Λαμιώτισσα που εντυπωσίασε στη σκηνή του "The Voice"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 14:00 Η 23χρονη Λαμιώτισσα που εντυπωσίασε στη σκηνή του "The Voice"

Η Βίλη Παπαθανασίου γύρισε και τις 4 καρέκλες, ενώ δέχτηκε εξαιρετικές κριτικές…

Από τα «διαμαντάκια» που ξεχώρισαν από την πρώτη τους παρουσίαση στο talent show του ΣΚΑΙ «The Voice of Greece», είναι η 23χρονη Λαμιώτισσα, Βίλη Παπαθανασίου.

Η Βίλη εντυπωσίασε τους κριτές που γύρισαν τις καρέκλες τους και παρακολούθησαν εντυπωσιασμένοι τα γυρίσματα της φωνής της σε «ψηλές και χαμηλές», ενώ στο τέλος τη διεκδίκησαν με εξαιρετικές κριτικές!

Δείτε την εκπληκτική παρουσία της Βίλης με το δύσκολο κομμάτι «As it was»:

Οι coaches διεκδίκησαν τη χαριτωμένη και ταλαντούχα τραγουδίστρια, εκείνη τελικά μάλλον είχε διαλέξει από πριν και επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Δείτε τι είπαν για τη Βίλη και οι 4 κριτές:

Η Βίλη (Vili) μόλις κυκλοφόρησε και το πρώτο της cover στο γνωστό κομμάτι των Nsync: «Bye Bye Bye», σε διασκευή του Αλέξη Δήμου.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση