Θήβα: Ώρες αγωνίας για ανήλικο κορίτσι που έφυγε από το σπίτι του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 19:05 Θήβα: Ώρες αγωνίας για ανήλικο κορίτσι που έφυγε από το σπίτι του

Είχε φύγει και η 16χρονη αδερφή της αλλά εκείνη επέστρεψε…

Δύο ανήλικα κορίτσια έφυγαν από το σπίτι τους στη Θήβα το περασμένο Σάββατο (8/10) προκαλώντας μεγάλη αγωνία στην οικογένειά τους.

Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο αδελφές ηλικίας 16 και 15 ετών, που σύμφωνα με όσα είπε ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», είχαν επηρεαστεί μέσω διαδικτύου και είχαν φύγει από το σπίτι τους, ενώ επικοινώνησαν από την περιοχή της Λάρισας.

Τελικά η 16χρονη επέστρεψε στο σπίτι όχι όμως και η 15χρονη και σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Χαμόγελου, πρόκειται για κυκλώματα όπως στην περίπτωση της 14χρονης Μαρκέλλας από το Μαρκόπουλο, με τη διαφορά ότι εκείνη απήχθη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση