Μεγάλη συγκέντρωση και πορεία συνταξιούχων στο κέντρο της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 12:39 Μεγάλη συγκέντρωση και πορεία συνταξιούχων στο κέντρο της Λαμίας

Ζητούν δωρεάν υγεία και δωρεάν φάρμακα…

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης (19/10) στην πλατεία Ελευθερίας οι συνταξιούχοι όλων των συνταξιουχικών σωματείων Φθιώτιδας από τα κύρια ταμεία, ΙΚΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΟΑΕΕ - ΟΣΕ, παρουσία και εκπροσώπου της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΣΕΑ) και την υποστήριξη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας, αλλά και Πολιτών.

Οι συνταξιούχοι, όπως ανέφεραν έχουν καταδικαστεί σε αργό θάνατο εξαιτίας της ακρίβειας, που κάνει απλησίαστα πολλά βασικά αγαθά αλλά και τη θέρμανση, ενώ διεκδικούν πραγματικά δωρεάν υπηρεσίες υγείας και φάρμακα, που είναι απαραίτητα για την επιβίωσή τους.

Όπως επισημαίνουν οι αγώνες τους είναι και αγώνες των εργαζομένων καθώς στα επόμενα χρόνια θα βρεθούν στη θέση τους, αντιμέτωποι με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εκείνοι τώρα.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έληξε με πορεία κατά μήκος της Ρήγας Φεραίου μέχρι την πλατεία Πάρκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση