Έπεσε μονοκινητήριο αεροπλάνο δίπλα στην εθνική - Νεκρός ο πιλότος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 15:32 Έπεσε μονοκινητήριο αεροπλάνο δίπλα στην εθνική - Νεκρός ο πιλότος

Τραυματίστηκε η Διοικήτρια Π.Υ. Θήβας στις προσπάθειες απεγκλωβισμού του πιλότου.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/10) για πτώση μονοκινήτηριου αεροπλάνου σε αγροτοδασική έκταση δίπλα στην αερολέσχη Θήβας στο 96ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας.

Οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν νεκρό τον ηλικιωμένο πιλότο του μικρού αεροπλάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος ετοιμαζόταν να προσγειωθεί σε ιδιωτική αερολέσχη - Perneri - που βρίσκεται στην περιοχή, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες κατέπεσε πάνω σε έκταση με πουρνάρια, κοντά στον διάδρομο προσγείωσης. 

Επίσης το ρεπορτάζ του LamiaReport κάνει λόγο για τραυματισμό της Διοίκητριας της Π.Υ. Θηβών Αντιπυράρχου Σταυρούλας Μαλίρη, πάνω στις αγωνιώδεις προσπάθειες για άμεσο απεγκλωβισμό του πιλότου.

Σε λίγο βίντεο...

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση