Αυτά είναι τα έξι εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 10:43 Αυτά είναι τα έξι εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Ένα μέλος από τη Σχολή Θετικών Επιστημών με έδρα τη Λαμία. Εκτός ο Πρύτανης Ζήσης Μαμούρης και ο Λαμιώτης Γιώργος Σταμούλης…

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ», η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με το πρακτικό καταμέτρησης ψήφων, εκτός της 6αδας έμεινε ο Πρύτανης Ζήσης Μαμούρης, αλλά και ο  Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική στη Λαμία, Ιωάννης Ανανγνωστόπουλος και ο Λαμιώτης Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής, Γιώργος Σταμούλης.

Πρώτοι σε ψήφους αναδείχθηκαν οι Αντιπρυτάνεις, Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Καθηγητής Χαράλαμπος Μπιλλίνης και Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητής Ιωάννης Θεοδωράκης. Ακολούθησε η Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Καθηγήτρια Γεωργία Ανδρέου. Στην 6αδα και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών επιστημών με έδρα τη Λαμία, Παντελέημων Μπάγκος.

Αναδείχθηκαν κατά σειρά εκλογής, ως εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι ακόλουθοι:

1. Μπιλλίνης Χαράλαμπος του Δημητρίου, Καθηγητής, Σχολή Επιστημών Υγείας

2. Θεοδωράκης Ιωάννης του Χρήστου, Καθηγητής, Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας

3. Ανδρέου Γεωργία του Δημητρίου, Καθηγήτρια, Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

4. Μυστακίδης Ευριπίδης του Σωτηρίου, Καθηγητής, Πολυτεχνική Σχολή

5. Δαναλάτος Νικόλαος του Γερασίμου, Καθηγητής, Σχολή Γεωπονικών Επιστημών

6. Μπάγκος Παντελεήμων του Γεωργίου, Καθηγητής, Σχολή Θετικών Επιστημών

Θυμηθείτε όλους τους υποψηφίους ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση