Η Λαμιώτισσα που ενθουσίασε τους κριτές του "The Voice" με τη συγκλονιστική της ερμηνεία!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 09:29 Η Λαμιώτισσα που ενθουσίασε τους κριτές του "The Voice" με τη συγκλονιστική της ερμηνεία!

Επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, για να συνεχίσει στην επόμενη φάση.

Η 19χρονη Λυδία Γιάνναρη, με καταγωγή από τη Λαμία, ερμήνευσε τη μπαλάντα της Rihanna και εμφανίστηκε στη σκηνή του "The Voice", επιλογή που τη δικαίωσε.

Ο κόσμος του τραγουδιού τη μάγεψε από μικρή, καθώς ο πατέρας της ήταν τραγουδιστής και όπως είπε της πέρασε το "μικρόβιο"!

Η Λυδία πήγαινε στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας, ενώ ξεκίνησε και τις σπουδές της στη σχολή Διαχείρισης Λιμένων και Ναυτιλίας, στη Χαλκίδα.

Η ερμηνεία της τράβηξε αμέσως την προσοχή του Σάκη Ρουβά, του Πάνου Μουζουράκη, αλλά και της Έλενας Παπαρίζου.

Δείτε την ερμηνεία της Λυδίας:

 

 

Ύστερα από... "σκληρή" διεκδίκηση, η Λυδία επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, για να συνεχίσει την πορεία της στο μουσικό διαγωνισμό.

Δείτε τα σχόλια που απέσπασε η Λυδία για την ερμηνεία της:

 

 

Της ευχόμαστε Καλή Επιτυχία σε κάθε της βήμα!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση