Βρέθηκε η πρώτη σορός μετανάστη στο στενό Καφηρέα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 15:19 Βρέθηκε η πρώτη σορός μετανάστη στο στενό Καφηρέα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των ναυαγών…

Συνεχίζεται μέσω του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. η ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών στην θαλάσσια περιοχή στενού Καφηρέα που ξεκίνησε, πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (1/11).

Το ίδιο μεσημέρι παραπλέον Φ/Γ πλοίο το οποίο είχε δεσμευτεί από το Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. για τις έρευνες, εντόπισε σώο έναν αλλοδαπό, τον οποίο περισυνέλεξε Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και τον μετέφερε στην Κάρυστο.

Επιπλέον, το βράδυ, στελέχη του Λιμεναρχείου Καρύστου, εντόπισαν καλά στην υγεία του έναν ακόμα αλλοδαπό, στην περιοχή “ΜΠΟΥΡΟΥ” και τον μετέφεραν επίσης στην Κάρυστο.

Πρωινές ώρες σήμερα, Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, εντόπισε και περισυνέλεξε μία σορό άνδρα, η οποία μεταφέρθηκε στο “ΔΙΟΚΛΕΙΟΝ” Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου.

Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί έντεκα (11) αλλοδαποί άνδρες και έχει ανασυρθεί μία (01) σορός άνδρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καρύστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση