Πρόεδρος Δημοτ. Αστυνομικών: «Άνανδρη και δολοφονική η επίθεση στους συναδέλφους»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 16:15 Πρόεδρος Δημοτ. Αστυνομικών: «Άνανδρη και δολοφονική η επίθεση στους συναδέλφους»

Εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λαμίας, με σπασμένα πλευρά ο 45χρονος δημοτικός αστυνομικός και με ρήξη σπλήνας ο άτυχος συμπολίτης μας που προσπάθησε να βοηθήσει!...

Την παραδειγματική τιμωρία των δραστών «της άνανδρης και δολοφονικής επίθεσης» κατά των δημοτικών αστυνομικών του Δήμου Λαμιέων και ενός πολίτη που προσπάθησε να βοηθήσει, ζήτησε από τη Λαμία ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών, Απόστολος Κόσσυβας.

Ο κ. Κόσσυβας συνοδευόμενος από συναδέλφους του επισκέφτηκε τον 45χρονο δημοτικό αστυνομικό που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας, έχοντας δύο σπασμένα πλευρά από τα δολοφονικά χτυπήματα που δέχθηκε στο κέντρο της Λαμίας το βράδυ της Πέμπτης (3/11) από παρέα Ρομά.

Δείτε βίντεο με τη μεταφορά του άτυχου δημοτικού αστυνομικού:

Ο κ. Κόσσυβας ζήτησε την εφαρμογή του μνημονίου συνεργασίας με την Ελληνική Αστυνομία, όπως υφίσταται και επιπλέον θωράκιση σε νομικό επίπεδο και σε εξοπλισμό από την Πολιτεία.

Στο LamiaReport μίλησε και ο έτερος δημοτικός αστυνομικός Κώστας Γεωργαντάς που γλύτωσε με ελαφρύ τραυματισμό «από τη δολοφονική επίθεση» των Ρομά.

Δείτε το βίντεο:

Ο κ. Κόσσυβας και οι συνάδελφοί του επισκέφτηκαν επίσης και τον πολίτη που προσπάθησε να βοηθήσει και δέχτηκε και εκείνος άγρια χτυπήματα από τους Ρομά. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο άτυχος άνδρας έχει ρήξη σπλήνας από το χτύπημα που του κατάφερε ο ένας εκ των δραστών όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο.

Δείτε εδώ:

Δείτε και τι είπε στο LamiaReport ο ίδιος ο πολίτης μέσα από το ασθενοφόρο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση