Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας σήμερα στην οδό Υψηλάντη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 08:23 Λαμία: Διακοπή κυκλοφορίας σήμερα στην οδό Υψηλάντη

Από σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, λόγω εργασιών για το φυσικό αέριο.

Ο προγραμματισμός εργασιών κατασκευής εκσκαφής δικτύου Φυσικού Αερίου στην οδό Υψηλάντη στη Λαμία θα φέρει διακοπή της κυκλοφορίας στη συγκεκριμένη οδό, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο της κατασκευάστριας εταιρίας προς τον Δήμο Λαμιέων.

Ειδικότερα, απαιτείται η διακοπή της  κυκλοφορίας της οδού Υψηλάντου, από την διασταύρωσή της με την οδό Ανοίξεως έως τη  διασταύρωσή της Πλατείας Ελευθερίας με την οδό Σκληβανιώτου, από την Δευτέρα 07- 11-2022 έως το Σάββατο 10-12-2022 και ανάλογα την εξέλιξη των εργασιών η κυκλοφορία  θα δίνεται προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πολιτών. 

Θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω των οδών Μακροπούλου, Σκληβανιώτου (αριστερά), καθώς το  ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Σκληβανιώτου μεταξύ της οδού Μακροπούλου και πλατείας Ελευθερίας θα αντιστραφεί για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Επίσης θα γίνει διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και των πολιτών τις ημέρες  διεξαγωγής της Λαϊκής Αγοράς στην οδό Βελισσαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση