Λαμία: Τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να… ξαλαφρώνει το εργοτάξιο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 16:42 Λαμία: Τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να… ξαλαφρώνει το εργοτάξιο

Κατασχέθηκαν μπετόβεργες, καλώδια χαλκού και μηχανισμός αυτόματου ποτίσματος, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους…

Στη σύλληψη ενός 63χρονου Ρομά προχώρησαν απογευματινές ώρες της Παρασκευής (5/11), περιπολούντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, τον οποίο έπιασαν επ’ αυτοφώρω να έχει κλέψει από το εργοτάξιο που βρίσκεται στον υπό κατασκευή κυκλικό κόμβο στις οδούς Θερμοπυλών και Βασιλικών.

Συγκεκριμένα, κατελήφθη να έχει αφαιρέσει μπετόβεργες, διαφόρων μεγεθών, καλώδια χαλκού, αλλά και έναν μηχανισμό αυτόματου ποτίσματος, από το εργοτάξιο, τα οποία είχε φορτώσει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους, ενώ κατασχέθηκε επίσης και το αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση της κλοπής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση