Οι μαθητές του 15μελους του 3ου ΓΕΛ Λαμίας για το περιστατικό με το καπνογόνο.

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 12:49 Οι μαθητές του 15μελους του 3ου ΓΕΛ Λαμίας για το περιστατικό με το καπνογόνο.

Τη δική τους άποψη για το συμβάν που έλαβε χώρα την Παρασκευή (11/11) στο 3ο Λύκειο Λαμίας, όπου είχαμε ρίψη καπνογόνου και λιποθυμία μαθήτριας, έστειλαν στο LamiaReport οι εκπρόσωποι του 15μελούς.

Ειδικότερα αναφέρουν αδιαθεσία και όχι λιποθυμία μαθήτριας και δεν επιβεβαιώνουν ότι υπήρξε απειλή απαγόρευσης των σχολικών εκδρομών.

Από την άλλη δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τις ενέργειες της Διεύθυνσης του Λυκείου προκειμένου να βρεθούν οι δράστες και να τιμωρηθούν όπως προβλέπεται.

Η τοποθέτηση των παιδιών του 15μελους μαθητικού συμβουλίου:

«Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΣΤΟ 3ο ΓΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Ως μέλη του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του 3ου ΓΕΛ Λαμίας,  έπειτα από ανάγνωση του άρθρου σας σχετικά με το περιστατικό της Παρασκευής 11-11-2022 στο σχολείο μας, θα θέλαμε να δηλώσουμε τα εξής:

1) Η μαθήτρια που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο , μεταφέρθηκε προληπτικά λόγω αδιαθεσίας και ΟΧΙ λιποθυμίας όπως αναφέρατε.

2) Οι αναγραφόμενες απειλές σχετικά με τη απαγόρευση των εκδρομών, όλων των τάξεων του σχολείου από τον διευθυντή, δεν ειπώθηκαν. Ο διευθυντής διατύπωσε απλώς τις ανησυχίες του για τη συμπεριφορά των μαθητών αυτών στη διάρκεια της εκδρομής και φυσικά την ασφάλεια τους.

3) Η έξοδος των μαθητών από τις αίθουσες έγινε οργανωμένα, άμεσα , με ασφάλεια και χωρίς πανικό.

Μέλη του 15μελούς»

Ακολουθούν τα ονόματα των μαθητών και η διαβεβαίωση ότι εκπροσωπούν ολόκληρη την μαθητική κοινότητα, η οποία συμφωνεί με το μήνυμά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση