Φθιώτιδα: Επιχείρηση εντοπισμού γυναίκας που χάθηκε στο Καλλίδρομο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 18:20 Φθιώτιδα: Επιχείρηση εντοπισμού γυναίκας που χάθηκε στο Καλλίδρομο

Αποσπάστηκε από την υπόλοιπη παρέα και επικοινώνησε με το «112» όταν συνειδητοποίησε  ότι δεν μπορούσε να βρει το δρόμο της επιστροφής…

Περιπέτεια για 41χρονη το απόγευμα της Πέμπτης (17/11) στο Καλλίδρομο στην περιοχή της πανέμορφης λίμνης Νευρόπολης, καθώς αποπροσανατολίστηκε και έχασε το δρόμο της.

Η 41χρονη που είναι από περιοχή της Φθιώτιδας, είχε μεταβεί στο Ελευθεροχώρι μαζί με άλλα τρία άτομα, ωστόσο κάποια στιγμή στον περίπατο που έκαναν στη φύση ψάχνοντας για μανιτάρια, εκείνη απομακρύνθηκε από την υπόλοιπη παρέα και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο της επιστροφής.

Επειδή από τις 5 το απόγευμα πέφτει το σκοτάδι, επικοινώνησε με την πυροσβεστική μέσω του «112», καθώς στο σημείο που βρίσκεται δεν πιάνουν κινητά.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα, δύο από τη Λαμία και ένα από τον Άγιο Κωνσταντίνο, καθώς και περιπολικό της αστυνομίας για τις αναζητήσεις.

Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της κι επικοινωνεί με τους διασώστες μέσω του «112» και είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση