Viral ο Λαμιώτης Γιάννης Κατσαντώνης που μαζεύει ελιές παίζοντας κλαρίνο (Βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 09:15 Viral ο Λαμιώτης Γιάννης Κατσαντώνης που μαζεύει ελιές παίζοντας κλαρίνο (Βίντεο)

«Δε θέλει κόπο θέλει τρόπο»…

Κάνοντας τη δουλειά διασκέδαση, ο γνωστός Λαμιώτης έμπορος, επαγγελματίας, τραγουδιστής και βιρτουόζος του κλαρίνου Γιάννης Κατσαντώνης, μας δείχνει πως μαζεύει τις ελιές παίζοντας συγχρόνως παραδοσιακή μουσική με το αγαπημένο του όργανο.

Το βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο, έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

Δείτε το βίντεο με τον κ. Κατσαντώνη να παίζει το κλαρίνο του, να τινάζει τα λιόδεντρα και να τραγουδά:

Το συγκεκριμένο βίντεο προκάλεσε το ενδιαφέρον της εκπομπής του Open «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» που τον φιλοξένησε την Πέμπτη το μεσημέρι.

Όπως εξήγησε στους τηλεθεατές ο κ. Κατσαντώνης, δε θέλει κόπο αλλά τρόπο για να μαζεύεις τις ελιές πιο ευχάριστα και με περισσότερη όρεξη.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση