Πυρκαγιά στην αερογέφυρα του αεροδρομίου Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 08:22 Πυρκαγιά στην αερογέφυρα του αεροδρομίου Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια εργασιών διάνοιξης του ρέματος - Επενέβη η Πυροσβεστική…

Στις φλόγες τυλίχτηκαν φελιζόλ κι άλλα φερτά υλικά στην αερογέφυρα του αεροδρομίου Λαμίας, όπου διεξάγονται εργασίες διάνοιξης της κοίτης του ρέματος της Γερμανικής τάφρου.

Αρχικά με τα σκαπτικά μηχανήματα προσπάθησαν να σταματήσουν την πυρκαγιά, πήραν όμως και οι καλαμιές που βρίσκονται στο σημείο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Δείτε βίντεο:

Από το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής, άμεσα δόθηκε η εντολή να κινηθεί στο σημείο και το 12τονο από την Π.Υ. Λαμίας.

Στο σημείο έσπευσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαμιέων, Κώστας Ξεφλούδας, καθώς και η αστυνομία που έκλεισε το δρόμο από και προς Μοσχοχώρι, εξαιτίας του πυκνού μαύρου καπνού.

Εκεί μετέβη και ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας Φθιώτιδας και χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Σανίδας αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνων για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση