Πότε θα γίνει ο μαθητικός διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου - Λυκείου «Αριστοτέλης»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 14:58 Πότε θα γίνει ο μαθητικός διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου - Λυκείου «Αριστοτέλης»

Η συγκρότηση της εθνικής ομάδας για τη Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής 2023

Ο Πανελλήνιος μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου "Αριστοτέλης" 2023 και για τις τρεις τάξεις του Λυκείου (Γενικού και Επαγγελματικού), καθώς και ο Πανελλήνιος μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου "Αριστοτέλης" 2023, και για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου, θα διενεργηθούν την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00’ (για το Γυμνάσιο και την Α’,Β’ Λυκείου) και 11:00’ (για τη Γ’Λυκείου) .

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μαθητές/τριες θα υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο σχολείο τους, μέχρι την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023.

Ειδικά για τους/τις μαθητές/τριες της Γ΄ Λυκείου ο Διαγωνισμός θα διενεργηθεί σε δύο φάσεις:

• Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, 11:00-14:00,ενδοσχολικά,

• Η δεύτερη φάση και η επιλογή των πέντε μαθητών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής 2023 (β΄ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής «Αριστοτέλης» για τη Γ’ Λυκείου) θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των πρωτευσάντων στην α΄φάση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών/Τμήμα Φυσικής, στο διάστημα Απριλίου-Ιουνίου 2023, ημέρα Σάββατο (09.30-15.30)

• Οι πέντε πρώτοι/ες μαθητές/τριες της δεύτερης φάσης θα συγκροτήσουν την εθνική ομάδα (αυτοί/ές ή - κατά σειρά - οι επιλαχόντες/ούσες), η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση