Λαμία: Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» στην ενημερωτική εκδήλωση για το Διαβήτη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 15:50 Λαμία: Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» στην ενημερωτική εκδήλωση για το Διαβήτη

Με το ηχηρό μήνυμα ενάντια στον Σακχαρώδη Διαβήτη: «Αλλάζουμε τις ζωές μας, αλλάζουμε το Διαβήτη για πάντα»!

Σε μια πολύ όμορφη και ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία, την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος διαβητικών Φθιώτιδας 360° υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων και την στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς, παρευρέθηκαν ο ιδιοκτήτης του Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας και ΚΔΑΠ Α.με.Α. "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ" Παναγιώτης Παπαδήμας με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας και φίλων Α.με.Α.Παναγιώτη Αγγελάκη.

Η εκδήλωση αυτή σε συνεργασία και με τους ζαχαροπλάστες της πόλης μας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, μας έδωσε τη δυνατότητα να πληροφορηθούμε για την επικινδυνότητα του διαβήτη και να κατανοήσουμε ότι υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές μορφές παρασκευής γλυκισμάτων, κι όχι μόνο η ζάχαρη.

ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ»
Διεύθυνση: Μητροπολίτου Δαμασκηνού & Βελουχιώτη, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231066103, 6932065658 - Παναγιώτης Παπαδήμας
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.prosbasis.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση