Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τo «Παράξενος Κόσμος»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 08:42 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για τo «Παράξενος Κόσμος»

«Παράξενος Κόσμος»,«Black Panther: Wakanda Forever», «Το Μενού» και «Bones and All» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας προβάλεται η παιδική ταινία της Disney «Παράξενος Κόσμος» και η πολυαναμενόμενη ταινία δράσης της MARVEL, «Black Panther: Wakanda Forever».

Στην Αίθουσα 2 προβάλεται η νέα ταινία του Σωτήρη Γκορίτσα, «Εκεί Που Ζούμε».

 Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Παράξενος Κόσμος».

Το Cinepolis Γαλαξίας είναι και πάλι μαζί μας, με πολυαναμενόμενες ταινίες, για να μας προσφέρει αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές.

Οι προβολές των «Παράξενος Κόσμος»,«Black Panther: Wakanda Forever», «Το Μενού» και «Bones and All» ξεκινούν από την Πέμπτη (24/11).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (25/11) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Παράξενος Κόσμος»

Περίληψη
Η ταινία μάς συστήνει μία μυθική οικογένεια εξερευνητών, τους Κλέιντ, και την προσπάθειά τους να εξερευνήσουν μία αχαρτογράφητη και ύπουλη περιοχή, παρέα με ένα ετερόκλητο πλήρωμα που περιλαμβάνει μια άμορφη μάζα, ένα τρίποδο σκύλο και ένα πλήθος από αδηφάγα πλάσματα. "Εμπνευσμένη από κλασικές περιπέτειες," δήλωσε ο σκηνοθέτης Don Hall, "η ταινία "ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" είναι μια πρωτότυπη κωμική περιπέτεια animation για τρεις γενιές της οικογένειας Κλέιντ που ξεπερνούν τις διαφορές τους, ενώ εξερευνούν έναν παράξενο, θαυμαστό και πολύ συχνά εχθρικό κόσμο."

Σκηνοθεσία: Ντον Χολ
Ηθοποιοί:

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Black Panther: Wakanda Forever»

Περίληψη
Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και οι Dora Milaje, πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Wakanda.

Σκηνοθεσία: Ράιαν Κούγκλερ
Ηθοποιοί: Άντζελα Μπάσετ, Λετίσια Ράιτ, Ουίνστον Ντιούκ, Ντανάι Γκουρίρα, Φλόρενς Κασούμπα, Λουπίτα Νιόνγκο, Μάρτιν Φρίμαν, Τένοτς Ουέρτα, Ντομινίκ Θορν, Μικέιλα Κόελ, Μίτζι Μέιμπελ Καδένα, Άλεξ Λιβινάλι

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Το Μενού»

Περίληψη
Ένα νεαρό ζευγάρι (Anya Taylor-Joy και Nicholas Hoult) ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο νησί για να γευματίσει σε ένα πριβέ εστιατόριο όπου ο σεφ (Ralph Fiennes) έχει ετοιμάσει ένα πλουσιοπάροχο μενού, με μερικές εκπλήξεις που... σοκάρουν.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Μάιλοντ
Ηθοποιοί: Άνια Τέιλορ-Τζόι, Ρέιφ Φάινς, Νίκολας Χουλτ, Τζον Λεγκιζάμο, Τζούντιθ Λάιτ, Χονγκ Τσάου

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Bones and All»

Περίληψη
Η ιστορία αγάπης της νεαρής Μάρεν (Τέιλορ Ράσελ), που μαθαίνει να επιβιώνει στο περιθώριο, και του Λι (Τιμοτέ Σαλαμέ), ενός τυχοδιώκτη και απόκληρο νέου. Οι δυο τους διασταυρώνονται και βιώνουν τη δική τους οδύσσεια μέσα από κρυμμένα περάσματα, παράδρομους και καταπακτές με φόντο την Αμερική του Ρόναλντ Ρίγκαν. Όλοι οι δρόμοι τους οδηγούν στο τρομαχτικό παρελθόν τους και στην τελική δοκιμασία που θα καθορίσει αν η αγάπη τους μπορεί να αντέξει τη διαφορετικότητα τους.

Σκηνοθεσία: Λούκα Γκουαντανίνο
Ηθοποιοί: Τιμοτέ Σαλαμέ, Τέιλορ Ράσελ, Μαρκ Ράιλανς, Τζέσικα Χάρπερ, Αντρέ Χόλαντ, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, Φρανσέσκα Σκορσέζε, Κλόε Σεβινί, Μάικλ Στούλμπαργκ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

  • «Παράξενος Κόσμος» στις 18:00 (μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά) στην Αίθουσα 1
  • «Black Panther: Wakanda Forever» στις 21:00 στην Αίθουσα 1
  • «Το Μενού» στις 19:15 στην Αίθουσα 2
  • «Bones and All» στις 22:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση