Δράση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Λαμίας για την ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 08:14 Δράση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Λαμίας για την ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

Σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στην πλατεία Ελευθερίας, από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 μ.μ.

O Eξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Λαμίας, με αφορμή τη Διεθνή ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, οργανώνει δράση ευαισθητοποίησης την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στην πλατεία Ελευθερίας, από τις 9 π .μ. μέχρι τις 12 μ .μ., με στόχο μέσα από τη δημιουργία ενός εικαστικού δρώμενoυ και υπό τη καθοδήγηση εκπαιδευτικών και καλλιτεχνών, μαθητές και μαθήτριες της πόλης μας, να στείλουν τα δικά τους μηνύματα ενάντια στη βία που δέχονται οι γυναίκες .

Σας προσκαλούμε να δείτε από κοντά αυτή τη δράση κι όλοι ενωμένοι μικροί μεγάλοι να δώσουμε ένα μήνυμα ότι αλλάζουμε τον κόσμο μας..

Ελάτε λοιπόν να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο μέσα από τα μάτια των παιδιών για να δημιουργήσουμε την ελπίδα ότι μπορεί να γίνει μια αλλαγή!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση