Δήμος Λαμιέων: Νέα είσοδος στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ξηριώτισσας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 17:33 Δήμος Λαμιέων: Νέα είσοδος στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ξηριώτισσας

Τοποθετήθηκαν τρεις ακόμη ψυκτικοί θάλαμοι…

Αφήνοντας πίσω την περιπέτεια από τη δολιοφθορά στις κλειδαριές, ο Δήμος Λαμιέων, τοποθέτησε το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου καινούρια είσοδο στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Λαμιέων Κώστα Κερπινιώτη, απομακρύνθηκε η παλιά πόρτα και στη θέση της μπήκε καινούρια, ψηλότερη και με σχέδιο στην κορυφή.

Γενικά η είσοδος στο μεγαλύτερο Κοιμητήριο της Φθιωτικής πρωτεύουσας έχει βελτιωθεί σημαντικά, με την ανακαίνιση τόσο του γραφείου που βρίσκεται μπροστά, όσο και των βοηθητικών χώρων, ενώ μόλις την Τρίτη (22/11) τοποθετήθηκαν νέοι ψυκτικοί θάλαμοι προς εξυπηρέτηση των οικογενειών των ανθρώπων που ενταφιάζονται στο συγκεκριμένο Κοιμητήριο και όχι μόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση