Βόρεια Εύβοια: Νέο ατύχημα με δασεργάτη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 11:43 Βόρεια Εύβοια: Νέο ατύχημα με δασεργάτη (φωτογραφία αρχείου)

Καταπλακώθηκε από δέντρο και διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο ΓΝ Χαλκίδας…

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (26/11) γύρω στις 10;00' στην περιοχή "Ρετσινόλακκος" της Λίμνης Ευβοίας.

52χρονος δασεργάτης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καταπλακώθηκε από πεσμένο δέντρο που κύλησε με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Άμεσα συνάδλεφοι του έσπευσαν να τον βοηθήσουν και κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν. Ωστόσο στο σημείο έφτασαν και τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα, προκειμένου να τον παραδώσουν με ασφάλεια στο ΕΚΑΒ.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο ΓΝ Χαλκίδας.

Σημειώνουμε ότι μόλις πριν από δύο εβδομάδες στη θέση «Τραγάνα» στη Βόρεια Εύβοια είχε σημειωθεί εργατικό δυστύχημα με δασεργάτη που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του κατά τη μεταφορά κορμού δέντρου.

Την προανάκριση ανέλαβε το ΑΤ Λίμνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση