Τον προστάτη τους εόρτασαν για 2η χρονιά οι Παιδίατροι του Ν. Φθιώτιδος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 09:46 Τον προστάτη τους εόρτασαν για 2η χρονιά οι Παιδίατροι του Ν. Φθιώτιδος

Τον προστάτη τους Άγιο Στυλιανό εόρτασαν με ευλάβεια για 2ησυνεχόμενη χρονιά οι Παιδίατροι του Ν. Φθιώτιδος.Το απόγευμα του Σάββατου 26 Νοεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος φιλοξένησε τους παιδιάτρους της Λαμίας σε μια εκδήλωση αφιερωμένη σε αυτούς.

Αφού τελέσθηκε ο Αναστάσιμος Αρχιερατικός Εσπερινός, ακολούθησε η Εσπερινή ομιλία του Σεβασμιωτάτου στην σειρά ομιλιών υπό τον τίτλο «Αύριο είναι Κυριακή» που είχε θέμα: «Ο Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης και τα παιδιά».

Στη συνέχεια οΣεβασμιώτατος ευλόγησε τους άρτους, τους οποίους προσέφεραν ευλαβώς οι Παιδίατροι του Ν. Φθιώτιδος, ευχόμενος πατρικώς την από Θεού δύναμη στην υψηλή και ευαίσθητη διακονία τους, στην καθημερινή μάχη της υγείας των παιδιών, καταθέτοντας την ευγνωμοσύνη, την στήριξη και τον σεβασμό της τοπικής Εκκλησίας στο έργο τους.

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε σε όλους τους Παιδιάτρους αλλά και τους συναδέλφους των άλλων ειδικοτήτων που παρεβρέθηκαν μία Εικόνα του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, συνοδευόμενη από πολλές ευχές και αγάπη.

Σαν αντίδωρο της πατροστοργικότητας του Σεβασμιωτάτουπρος τον πρόσωπο τους κατατέθηκε ένα συμβολικό ποσό στο Γενικό Φιλόπτωχο της Μητροπόλεως.

Η εορτή πραγματοποιήθηκε με την απόλυτη στήριξη τόσο του Ιατρικού Συλλόγου όσο και της Ιεράς Μητροπόλεως.

Μεταξύ των πιστών παραβρέθηκαν: ο αναπληρωτής Δημάρχου Θανάσης Ντζούζγος (οφθαλμίατρος), ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ν. Φθιώτιδος κ. Χρήστος Γεωργίου (Γεν. Χειρουργός), καθώς και μέλη του Δ.Σ [κ. Παπατριανταφύλλου Ανδρέας (Γεν. Χειρουργός) - Γ. Γραμματέας και η κ. Φαρδή Παναγιώτα (παθολόγος) - μέλος] καθώς και συνάδελφοι άλλων ειδικοτήτων (κ. Αγγελοπούλου Μαρία - Ωτορινολαρυγγολόγος, κ. Κουντούρη - Ζέρβα Δέσποινα - Παθολόγος και κ. Χονδρογιάννη Μαρία - Μικροβιολόγος).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση