Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Σήμερα η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 12:37 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Σήμερα η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης

Δεν υπήρξε απαρτία στην προγραμματισμένη για την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν τα 7 από τα 34 μέλη.

Σύμφωνα με τον κανονισμό της επιτροπής διαβούλευσης «Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, οπότε θεωρείται σε κάθε περίπτωση ότι υφίσταται απαρτία».

Μετά από τα παραπάνω η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 1-12-2022 και ώρα 18.00 όπως περιγράφεται στην αριθμ. 11256/21-11-2022 πρόσκληση και με τα θέματα που αναφέρονται σε αυτή τα οποία έχουν ως εξής:

1. Τεχνικό Πρόγραμμα Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας οικον. έτους 2023

2. Προϋπολογισμός Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας οικον. έτους 2023

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση