Μόνιμοι διορισμοί σε Δήμους της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 11:44 Μόνιμοι διορισμοί σε Δήμους της Φθιώτιδας

Από την προκήρυξη 13Κ/2021…

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ και απεστάλησαν οι πίνακες διοριστέων στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση ώστε να αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Αυτή τη φορά είναι οι σαράντα μία (41) θέσεις τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. Α΄ και Β΄ βαθμού.

Σε αυτές τις κατηγορίες εκπαίδευσης και συγκεκριμένα στην κατηγορία ΔΕ, είχαν προκηρυχθεί τρεις (3) θέσεις σε Δήμους της Φθιώτιδας και άλλες δύο (2) στο Δήμο Καρπενησίου.

Αναλυτικά οι διοριστέοι:

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ       

ΚΟΤΖΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΔΕ1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

ΤΣΒΕΤΚΟΒΑ ΑΝΕΛΙΑ - ΔΕ1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ

ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΔΕ ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

ΣΕΡΠΑΝΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ - ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ

ΤΣΙΝΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ - ΔΕ28 ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ

Θυμίζουμε ότι σε όλη τη Στερεά Ελλάδα και στις τέσσερις κατηγορίες εκπαίδευσης είναι πάνω από 100 και από αυτές 26 στη Φθιώτιδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση