Η Αμφίκλεια φιλοξενεί την εκδήλωση «30 χρόνια, Ψυχή, Ιστορία, Ελλάδα, Βούλα Πατουλίδου»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 07:32 Η Αμφίκλεια φιλοξενεί την εκδήλωση «30 χρόνια, Ψυχή, Ιστορία, Ελλάδα, Βούλα  Πατουλίδου»

Θα τιμηθούν άνθρωποι που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας…

Η τελετή Απονομής Τιμητικών Βραβείων 2022  με τίτλο«30 χρόνια, Ψυχή, Ιστορία, Ελλάδα, Βούλα  Πατουλίδου», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο17 Δεκεμβρίου 2022, στις 18.00’ στην αίθουσα τελετών του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφίκλειας.

Στην εκδήλωση, που παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Τσώνης, θα τιμηθούν οι διακεκριμένοι Έλληνες, που ο καθένας τους από το δικό του μετερίζι, συνέβαλε στην ανάπτυξη και στην πρόοδο του τόπου μας. Επίσης θα βραβευτεί φοιτήτρια από οικογένεια οικονομικών μεταναστών για την επιτυχημένη πορεία της.

Αναλυτικά θα τιμηθούν:

1.ΤΖΕΣΙΛΝΤΑ ΑΜΠΝΤΟΥΛΛΑΙ

Φοιτήτρια Πανεπιστήμιου Αθηνών

2.ΕΥΓΕΝΙΑ  ΘΑΝΟΥ

Γενική Διευθύντρια  Γιατροί του Κόσμου

3.ΣΑΒΒΑΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ

Πρώην αθλητής στίβου, ομοσπονδιακός προπονητής στίβου.

4.ΜΑΡΙΟΣ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Αθλητής Στίβου

5.ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόεδρος ΠΣΑΤ

6.ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ

Χρυσή Ολυμπιονίκης, Βαρκελώνη  1992, Αντιπεριφερειάρχης  Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση