Αναβολή στα ασφαλιστικά μέτρα των κατοίκων του Κόμματος για τα έργα στον Ε65

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 13:02 Αναβολή στα ασφαλιστικά μέτρα των κατοίκων του Κόμματος για τα έργα στον Ε65

Κατέθεσαν και αίτημα προσωρινής διαταγής…

Αναβλήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λαμίας, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων 50 κατοίκων της Κοινότητας Κόμματος του Δήμου Λαμιέων κατά του Ελληνικού Δημοσίου και της Ανώνυμης Εταιρίας που είναι υπεύθυνη για τη νότια έξοδο του Ε65.

Η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 2 Φεβρουαρίου 2023, μετά από σχετικό αίτημα, καθώς δεν μπορούσε να παραβρεθεί η νομική σύμβουλος της εταιρίας, ενώ και το Δημόσιο δεν έχει έτοιμο το φάκελο για το συγκεκριμένο έργο.

Λόγω του επείγοντος του θέματος οι συνήγοροι των κατοίκων Κωνσταντίνα Αρβανίτη και Κωνσταντίνος Παπαδάκης, υπέβαλαν αίτημα προσωρινής διαταγής για την καθαίρεση του Ανισόπεδου Κόμβου Λαμίας του Ε65, με την απόφαση να ανακοινώνεται την Παρασκευή (16/12).

Θυμίζουμε ότι το αίτημα των κατοίκων της Κοινότητας Κόμματος, είναι η ολική καθαίρεση των αναχωμάτων του φράγματος του Ανισόπεδου Κόμβου Λαμίας στο ύψος του 6ου χλμ του Ε65 ή έστω η μερική του απομάκρυνση (τουλάχιστον κατά 75%), καθώς και η διεύρυνση και καθαρισμός της κοίτης της γερμανικής τάφρου.

Παρέμβαση υπέρ των κατοίκων πραγματοποιεί  και ο Δήμος Λαμιέων, με το Δήμαρχο μάλιστα Θύμιο Καραΐσκο να παρευρίσκεται στο Δικαστήριο.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του LamiaReport ο κ. Καραΐσκος:

Στους πλημμυροπαθείς συμπαρίστανται πολλοί ακόμη φορείς δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Για το αίτημα των ανθρώπων της Κοινότητας μίλησε η κάτοικος του Κόμματος Κατερίνα Μακρυνιώτη:

Μετά την αναβολή, ακολούθησε ειρηνική διαμρτυρία και πορεία έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση