«Έφυγε» ο Λαμιώτης μηχανικός Ηλίας Παπαδήμας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 08:08 «Έφυγε» ο Λαμιώτης μηχανικός Ηλίας Παπαδήμας

«Έφυγε» στα 79 του χρόνια ο πολύ γνωστός μηχανικός Ηλίας Παπαδήμας.

Ο Ηλίας Παπαδήμας γεννήθηκε στο Νεοχώρι Δομοκού το 1943. Αναζήτησε την μοίρα του μακριά από το χωριό που τόσο αγάπησε. Σπούδασε μηχανικός στον Πειραιά και δούλεψε 25 χρόνια σαν εργοδηγός σε όλες τις μεγάλες εταιρίες (Γεωέρευνα, Μπόμπολας, Άκτωρ).

Η οικογένεια του τον αποχαιρετά με λίγα λόγια, με ανείπωτη θλίψη, αλλά και με απέραντη αγάπη.

 «Χθες, λίγες ώρες μετά τη δύση του ηλίου, έδυσε και ο δικός μας ήλιος. Αυτός που φώτιζε όλους εμάς. Το χαμόγελό του, ο καλός του λόγος, οι συμβουλές του, η θετική του αύρα, η ζωή του ολόκληρη θα είναι πάντα ζωντανή, θα είναι πάντα εδώ μαζί μας. Τον έχουμε κλείσει καλά και για πάντα μέσα μας. Η φυσική του παρουσία μπορεί να μην ζεσταίνει πια το χώρο, μα η μνήμη του θα ζει για πάντα και θα ζεσταίνει τις καρδιές όσων τον αγάπησαν και συνεχίζουν να τον αγαπούν.

Στο καλό αγαπημένε μας.

Η σύζυγος σου Αθηνά, οι κόρες σου Ευαγγελία, Αλεξάνδρα και Παναγιώτα, τα εγγόνια σου Έλενα, Λυδία, Μιχάλης και Βασίλης

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 στις 10:00', στον Ιερό Ναό Παναγίας Ξηριωτίσσης στη Λαμία.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων την ενίσχυση του ορφανοτροφείου θηλέων Λαμίας (ειδική κατασκευή στην είσοδο της εκκλησίας).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση