Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 09:25 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για το «Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη»

«Avatar: The Way of Water», «Ο Παπουτσωμένος γάτος: η τελευταία επιθυμία», «M3gan» και «Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη» οι ταινίες της εβδομάδας, στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην Αίθουσα 1 του Cinepolis Γαλαξίας προβάλλεται η πολυαναμενόμενη συνέχεια της πλέον επιτυχημένης ταινίας όλων των εποχών, «Avatar: The Way of Water» που μας μεταφέρει ξανά στον πλανήτη Pandora και αφηγείται την ιστορία του Jake, της Neytiri και των παιδιών τους, τα προβλήματά τους, τους αγώνες που κάνουν να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που βιώνουν.

Στην Αίθουσα 2 προβάλλονται η παιδική ταινία «Ο Παπουτσωμένος γάτος: η τελευταία επιθυμία». Για πρώτη φορά μετά από παραπάνω από μια δεκαετία, η DreamWorks Animation παρουσιάζει μια νέα περιπέτεια στο κινηματογραφικό σύμπαν του Σρεκ καθώς ο τολμηρός ληστής, Γάτος Σπιρουνάτος ανακαλύπτει πως το πάθος του για κίνδυνο και η αδιαφορία του για την ασφάλεια έχουν επιπτώσεις.

Η «M3gan», ένα θαύμα τεχνητής νοημοσύνης, μια κούκλα που μοιάζει να έχει κανονική ζωή και έχει προγραμματιστεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος ενός παιδιού και ο μεγαλύτερος σύμμαχος ενός γονιού.

Και το «Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη» με τον υπερ-κατάσκοπο Όρσον Φόρτουν (Τζέισον Στέιθαμ) που πρέπει να εντοπίσει και να σταματήσει την πώληση μιας νέας θανατηφόρας τεχνολογίας, από τον εκατομμυριούχο Μπρόκερ Γκρεγκ Σάιμοντς (Χιου Γκραντ).

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη».

Οι προβολές των «Avatar: The Way of Water», «Ο Παπουτσωμένος γάτος: η τελευταία επιθυμία», «M3gan» και «Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη» ξεκινούν από την Πέμπτη (05/01).

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (06/01) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Avatar: The Way of Water»

Περίληψη
Η πρώτη follow-up ταινία της πλέον επιτυχημένης ταινίας όλων των εποχών με την υπογραφή του James Cameron θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου του 2022.
Μια δεκαετία σχεδόν μετά από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, η νέα ταινία “Avatar: The Way of Water” ξεκινά να μας αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Sully (του Jake, της Neytiri και των παιδιών τους), τα προβλήματά τους, τους αγώνες που κάνουν να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που βιώνουν.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Κάμερον
Ηθοποιοί: Ζόε Σαλντάνα, Σαμ Γουόρθινγκτον, Σιγκούρνι Γουίβερ, Στίβεν Λανγκ, Κλιφ Κέρτις, Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ, Σ.Σ.Χ.Πάουντερ, Έντι Φάλκο, Τζεμέιν Κλεμέντ, Κέιτ Γουίνσλετ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

«Ο Παπουτσωμένος γάτος: η τελευταία επιθυμία»

Περίληψη
Για πρώτη φορά μετά από παραπάνω από μια δεκαετία, η DreamWorks Animation παρουσιάζει μια νέα περιπέτεια στο κινηματογραφικό σύμπαν του Σρεκ καθώς ο τολμηρός ληστής, Γάτος Σπιρουνάτος ανακαλύπτει πως το πάθος του για κίνδυνο και η αδιαφορία του για την ασφάλεια έχουν επιπτώσεις. Ο Σπιρουνάτος έχει σπαταλήσει τις έξι από τις επτά ζωές του, αν και ο ίδιος είχε πάψει να τις μετράει εδώ και καιρό. Η επιθυμία να ξανακερδίσει τις χαμένες ζωές του οδηγεί τον Γάτο στην σπουδαιότερη περιπέτεια του. Ξεκινάει λοιπόν ένα επικό ταξίδι στο Μαύρο Δάσος για να βρει το μυθικό Αστέρι των Ευχών και να αποκαταστήσει τις χαμένες ζωές του.

Σκηνοθεσία: Τζόελ Κρόφορντ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

«M3gan»

Περίληψη
Η M3GAN είναι ένα θαύμα τεχνητής νοημοσύνης, μια κούκλα που μοιάζει να έχει κανονική ζωή και έχει προγραμματιστεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος ενός παιδιού και ο μεγαλύτερος σύμμαχος ενός γονιού. Σχεδιασμένη από την πανέξυπνη ρομποτολόγο μιας εταιρείας παιχνιδιών, Τζέμα (την υποδύεται η Άλισον Γουίλιαμς του «Get Out!»), η M3GAN μπορεί να ακούει, να παρακολουθεί και να μαθαίνει, καθώς γίνεται φίλη και δασκάλα, συμπαίκτης και προστάτης για το παιδί με το οποίο συνδέεται. Όταν η Τζέμα γίνεται ξαφνικά η κηδεμόνας της ορφανής 8χρονης ανιψιάς της, Κέιντι (την υποδύεται η Βάιολετ ΜακΓκρόου του «The Haunting of Hill House»), αντιλαμβάνεται ότι είναι ακόμη ανέτοιμη να γίνει γονιός. Κάτω από έντονη πίεση στη δουλειά της, η Τζέμα αποφασίζει να ταιριάξει την πρωτότυπη M3GAN με την ανιψιά της, σε μια προσπάθεια να λύσει και τα δύο προβλήματα - μια απόφαση που θα έχει αφάνταστες συνέπειες.

Σκηνοθεσία: Gerard Johnstone
Ηθοποιοί: Allison Williams, Violet McGraw, Amie Donald, Jenna Davis, Brian Jordan Alvarez, Arlo Green, Kira Josephson, Jen Van Epps, Ronny Chieng

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

«Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη»

Περίληψη
Ο υπερ-κατάσκοπος Όρσον Φόρτουν (Τζέισον Στέιθαμ) πρέπει να εντοπίσει και να σταματήσει την πώληση μιας νέας θανατηφόρας τεχνολογίας από τον εκατομμυριούχο Μπρόκερ Γκρεγκ Σάιμοντς (Χιου Γκραντ). Αναγκασμένος να συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους μυστικούς πράκτορες (Όμπρεϊ Πλάζα, Κάρι Έλγουις, Μπάγκσι Μαλόουν), ο Φόρτουν και η ομάδα του στρατολογούν τον μεγαλύτερο Χολυγουντιανό σταρ Ντάνι Φρανκέσκο (Τζος Χάρτνετ) για να τους βοηθήσει να σώσουν τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Guy Ritchie
Ηθοποιοί: Aubrey Plaza, Cary Elwes, Hugh Grant, Jason Statham, Eddie Marsan, Eugenia Kuzmina, Max Beesley, Josh Hartnett, Lourdes Faberes, Kaan Urgancioglu, Peter Ferdinando, Conor MacNeill, Sam Douglas

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

Ώρες προβολής:

  • «Avatar: The Way of Water» στις 18:00 (3D) και στις 22:00 (3D) στην Αίθουσα 1
  • «Ο Παπουτσωμένος γάτος: η τελευταία επιθυμία» στις 17:00 στην Αίθουσα 2 μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά) - (Μέχρι και την Κυριακή 08/01)
  • «M3gan» στις 19:30 και στις 22:00 στην Αίθουσα 2
  • «Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη» στις 22:00 στην Αίθουσα 2

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Και επειδή οι πρωτόγνωρες συνθήκες μας επιβάλουν να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, το Cinepolis Γαλαξίας τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για τη λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση