ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από τη στιγμή τραυματισμού του 22χρονου που βούτηξε για το Σταυρό
Σοβαρός τραυματισμός 22χρονου στο Θεολόγο Φθιώτιδας - Τα νερά ήταν ρηχά και βούτηξε από την προβλήτα με το κεφάλι - Δείτε πως τραυματίστηκε.
Το ατύχημα έγινε στο Θεολόγο Λοκρίδας το πρωί των Θεοφανείων όταν οι βουτηχτάδες έπεσαν για να πιάσουν το Σταυρό.
Επειδή οι περισσότεροι ήξεραν ότι τα νερά εκεί είναι ρηχά έπεσαν πηδώντας με τα πόδια. Ένας 22χρονος όμως με καταγωγή από Μαλεσίνα, που διαμένει στην Αττική, έκανε βουτιά με το κεφάλι και τα χέρια.
Είναι ο πιο ψηλός και εύσωμος νεαρός από αυτούς που κάνουν βουτιά από την προβλήτα. Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο 22χρονος βουτάει και σηκώνεται με μια μικρή καθυστέρηση. Πηγαίνει και ασπάζεται το Σταυρό και στη συνέχεια αφού κάνει λίγα βήματα σωριάζεται μέσα στο νερό.
Δείτε το βίντεο:
Στη συνέχεια ένας γιατρός που ήταν στο σημείο έτρεξε μέσα στη θάλασσα για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο, αφού είχε τραυματιστεί στα χέρια και στον αυχένα.
Οι κάτοικοι του Θεολόγου ανέφεραν ότι καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο από Καμένα Βούρλα.
Τελικά με αρκετή ώρα καθυστέρηση ο νεαρός έφτασε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα και κρίθηκε η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Το συγκεκριμένο περιστατικό σύμφωνα και με τους κατοίκους, ανέδειξε και το πρόβλημα κάλυψης μιας μεγάλης περιοχής όπως η Λοκρίδα με ασθενοφόρα, καθώς ένα μόνο πλήρωμα προσπαθεί να εξυπηρετήσει χιλιάδες κατοίκους. Και ειδικά τέτοιες ημέρες που η επισκεψιμότητα στην περιοχή είναι πολύ μεγάλη.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η Δημοτική Αστυνομία αλλάζει ρόλο: Από τις κλήσεις στις συλλήψεις - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες
Τις αλλαγές αποσαφηνίζει εγκύκλιος του υπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου, η οποία περιγράφει το νέο πλαίσιο λειτουργίας της Δημοτικής Αστυνομίας και τις προσαρμογές που καλούνται να κάνουν οι δήμοι.
Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο πεζούς στο κέντρο της πόλης - Δείτε εικόνες
Ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο το ένα άτομο διακομίστηκε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας…
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Δημοσιεύθηκε ο οδηγός για επιδοτήσεις έως 95% και 36.000 ευρώ -Προτεραιότητα στα κλειστά σπίτια, τι προβλέπει
Επιχορηγήσεις από 70% έως 95%, με ανώτατο ποσό τις 36.000 ευρώ για την ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών και προτεραιότητα στα κλειστά ακίνητα, προβλέπει η νέα Δράση «Ανακαίνιση Κατοικίας» του ΕΣΠΑ 2021-2027, συνολικού προϋπολογισμού 500 εκατ. ευρώ.
Ανοιξιάτικο τοπίο τις επόμενες ημέρες - Πότε χαλάει ξανά ο καιρός
Με ανοιξιάτικες συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός έως την Πέμπτη, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Δίπλωμα οδήγησης: Περισσότερη διαφάνεια με ψηφιακές αλλαγές και κλήρωση των εξεταστών – Πώς θα εκδίδονται οι πινακίδες
Μάθετε αναλυτικά τι αλλάζει...
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αστρονόμων Φθιώτιδας
Η θητεία τους αφορά το διάστημα 2026-2028.