Λαμία: Έπεσε πάνω στην κολόνα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 08:06 Λαμία: Έπεσε πάνω στην κολόνα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στα Επείγοντα του νοσοκομείου ο νεαρός οδηγός, που πάνω στην ατυχία του στάθηκε τυχερός. Δείτε γιατί και πως έγινε η εκτροπή μέσα στην πόλη.

Ήταν λίγο μετά τις 11:00'  το πρωί της Κυριακής όταν ένας 25χρονος Λαμιώτης ξεκίνησε για να πάει στη δουλειά του.

Όπως ο ίδιος είπε ανεβαίνοντας την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στη συμβολή με την οδό Αγράφων του πετάχτηκε ένα αυτοκίνητο. Ο νεαρός έκανε ελιγμό για να αποφύγει την σύγκρουση, αλλά δυστυχώς χάθηκε ο έλεγχος και το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην περίφραξη οικοπέδου, ενώ κατέληξε με την πλαϊνή πλευρά πάνω σε κολόνα φωτισμού.

Μέσα στην ατυχία του ο 25χρονος στάθηκε τυχερός αφού η κολόνα δεν χτύπησε τη δική του πόρτα αλλά έκανε μεγάλη ζημιά στο αυτοκίνητο λίγα εκατοστά πιο πάνω από την πόρτα του οδηγού.

Τον νεαρό οδηγό που χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η Τροχαία Λαμίας έρευνα τις ακριβείς συνθήκες της εκτροπής που ευτυχώς είχε μόνο σοβαρές υλικές ζημιές.

Δείτε βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από το σημείο της εκτροπής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση