ΛΑΡΚΟ: Ανοιχτή σύσκεψη με τη συμμετοχή φορέων και Σωματείων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 09:42 ΛΑΡΚΟ: Ανοιχτή σύσκεψη με τη συμμετοχή φορέων και Σωματείων

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στη Λάρυμνα…

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων Εργαζομένων τςη ΛΑΡΚΟ και συγκεκριμένα Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑ (ΣΕΛ), Ένωση Εργαζομένων Εταιρίας «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε. Μεταλλεία ΕΥΒΟΙΑΣ, Σωματείο Εργαζομένων Μεταλλωρύχων ΛΑΡΚΟ ο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ & ΣΕΡΒΙΩΝ και Συνδικαλιστικό Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Α.Ε. (ΑΘΗΝΑ), προσκαλούν σε ανοιχτή σύσκεψη για το μέλλον της νικελοβιομηχανίας, Σωματεία, Εργατικά Κέντρα Ομοσπονδίες, λαϊκούς φορείς, εργαζομένους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας, καθώς και εκπροσώπους Κομμάτων Περιφερειών και Δήμων.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στις 10.00 πμ στον κινηματογράφο Ίλιον του οικισμού ΛΑΡΚΟ στο εργοστάσιο της Λάρυμνας.

Συγχρόνως αναμένουν συνάντηση με την Κυβέρνηση για να δοθούν απαντήσεις στους προβληματισμούς τους.

Καταγγέλλουν ότι η ΛΑΡΚΟ είναι έτοιμη να δοθεί έναντι «πινακίου φακής», χωρίς καμία διασφάλιση για τη συνέχιση της ενιαίας λειτουργίας της, όλων των θέσεων εργασίας και την καταβολή του μόχθου τους και με λίγα λόγια επιβεβαιώνονται οι φόβοι τους από τις εξελίξεις, σε μια περίοδο που τιμές του νικελίου είναι σταθεροποιημένες στις 30.000 ευρώ ανά τόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση