Φθιώτιδα: Ταυτοποιήθηκε το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε στην Αρκίτσα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 22:23 Φθιώτιδα: Ταυτοποιήθηκε το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε στην Αρκίτσα

Ο άτυχος άνδρας είχε εξαφανιστεί από τη Λάρισα στις 12 του περασμένου Δεκέμβρη…

Σε 73χρονο συνταξιούχο ναυτικό από τη Λάρισα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 12 του περασμένου Δεκέμβρη, φέρεται να ανήκει η σορός που βρέθηκε καμένη και κατασπαραγμένη από άγρια ζώα σε ελαιοπερίβολο στην περιοχή της Αρκίτσας το μεσημέρι του Σαββάτου (7/1).

Τα στοιχεία που είχαν βρεθεί στον τόπο που εντοπίστηκε η σορός, όπως η τραγιάσκα και τα πέδιλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, αναγνωρίστηκαν από τους οικείους του, ενώ έχει ληφθεί και dna για την οριστική ταυτοποίηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγγενείς του γνώριζαν ότι ο 73χρονος είχε μεταβεί με λεωφορείο στην Αθήνα με την επιθυμία να μην τον αναζητήσει κανείς. Δεν αποκλείεται να κατέβηκε στον κόμβο της εθνικής οδού στην Αρκίτσα, που είναι πολύ κοντά στον τόπο που βρέθηκε η σορός και να έκανε κακό στον εαυτό του

Αναμένονται ωστόσο και τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής, για τα ακριβή αίτια θανάτου του συνταξιούχου ναυτικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση