Χειροπέδες σε Λαμιώτη για ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 09:12 Χειροπέδες σε Λαμιώτη για ναρκωτικά

Τέσσερις συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο…

Τέσσερα (4) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Φθιώτιδας (Λαμία), της Βοιωτίας (Λιβαδειά) και της Ευρυτανίας (Καρπενήσι), μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Στην μία περίπτωση η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας συνέλαβε 45χρονο ο οποίος είχε επάνω του ναρκωτικά δισκία, άνευ ιατρικής συνταγής. Οι υπόλοιπες συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς της  Α΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς (2 άτομα), και της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου (1 άτομο) για μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση