Λαμιώτης ο πρώτος παίκτης που πήρε λευκή ποδιά στο Master Chef

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 09:30 Λαμιώτης ο πρώτος παίκτης που πήρε λευκή ποδιά στο Master Chef

Κωνσταντίνος από Λαμία: «Γνώρισα τον πατέρα μου στα 18 μου, και στα 19 μου πέθανε» - Ο 26χρονος που συγκλόνισε με την ιστορία του.

Μεγάλη πρεμιέρα σήμερα για το Masterchef 2023, και δεν ήταν λίγες οι στιγμές που οι διαγωνιζόμενοι συγκλόνισαν με τις προσωπικές τους ιστορίες.

Ο 26χρονος Κωνσταντίνος πήρε την ευχή της γιαγιάς και του παππού του, και ταξίδεψε από τη Λαμία στην Αθήνα για να ακολουθήσει το όνειρό του, συμμετέχοντας στις auditions του Masterchef.

Όπως τόνισε ο ίδιος, στόχος του είναι να γίνει ο επόμενος Έλληνας MasterChef, αλλά πρώτος στόχος παραμένει η λευκή ποδιά και η είσοδος στον διαγωνισμό.

Ο Κωνσταντίνος μεγάλωσε με τον παππού, τη γιαγιά και τη θεία του, μιας και η μητέρα του δούλευε πάρα πολλές ώρες. Αφού ο μπαμπάς του τους άφησε όταν εκείνος και ο αδερφός του ήταν πολύ μικροί.

«Γνώρισα τον πατέρα μου στα 18 και στα 19 «έφυγε» από τη ζωή. Σε εμένα και στον αδερφό μου δε μας έλειψε τίποτα όσο μεγαλώναμε. Μεγάλωσα με αυτή την έλλειψη. Ο αδερφός μου είναι πάντα δίπλα μου», είπε ο  Κωνσταντίνος.

Ο 26χρονος Λαμιώτης έφτιαξε ένα «τηγανιτό κανελόνι με κατίκι και κιμά» και οι κριτές του έδωσαν την «πιο ευχάριστη λευκή ποδιά», όπως είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Κωνσταντίνος έγινε, έτσι, ο πρώτος παίκτης που παίρνει τη λευκή ποδιά και μπαίνει στο σπίτι του Masterchef 2023.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση