«Έφυγε» ο παλιός κοσμηματοπώλης Χρήστος Βέλλιος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 10:05 «Έφυγε» ο παλιός κοσμηματοπώλης Χρήστος Βέλλιος

Ένας από τους παλαιότερους εμπόρους, επαγγελματίες και χρυσοχόους στη Λαμία και τη Φθιώτιδα, ο Χρήστος Βέλλιος «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι, σε ηλικία 85 ετών.

Το κατάστημά του στην οδό Ροζάκη Αγγελή λίγο πριν τη Ρήγα Φεραίου, ήταν σημείο αναφοράς για το κόσμημα στη Λαμία. Στο μικρό αλλά θαυματουργό κατάστημα του κυρίου Χρήστου, φτιάχτηκαν πάρα πολλά δαχτυλίδια - βέρες που ένωσαν χιλιάδες ζευγάρια από όλη τη Φθιώτιδα και όχι μόνο.

Εκεί γαλουχήθηκε στην τέχνη την οποία και σπούδασε ο γιος του Θανάσης, που συνεχίζει την παράδοση στο καινούριο κατάστημα στη συμβολή της Ροζάκη Αγγελή με την Καλύβα - Μπακογιάννη.

Η παροιμιώδης ευγένεια του, ο καλός του λόγος, η πραότητα και η κατανόηση, ήταν τα στοιχεία που τον έκαναν εξαιρετικά αγαπητό στον επαγγελματικό χώρο. Μέχρι τα βαθιά του γεράματα στάθηκε όρθιος στα παιδιά του και την οικογένειά του.

Η κηδεία του Χρήστου Βέλλιου θα γίνει σήμερα Τρίτη (17/01/2023) στις 2:30'  το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων στο Παγκράτι Λαμίας.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση