Ακόμη τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 17:05 Ακόμη τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Στερεά

Κατασχέθηκαν διάφορα ναρκωτικά, όπως κοκαΐνη, κάνναβη, βουπρενορφίνη και δισκία…

Τέσσερις (4) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα δύο στη Βοιωτία (Θήβα), και από ένα σε Φθιώτιδα (Λαμία) και Εύβοια (Χαλκίδα).

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας.

Ειδικότερα, σε (4) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ακατέργαστης κάνναβης, βουπρενορφίνης, ναρκωτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής και ένας τρίφτης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.  

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση