Γ. Οικονόμου: Συνάντηση με στελέχη του ΕΦΚΑ στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 20:40 Γ. Οικονόμου: Συνάντηση με στελέχη του ΕΦΚΑ στη Λαμία

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή, στη Λαμία με στελέχη του ΕΦΚΑ.

«Συναντήθηκα σήμερα στη Λαμία με στελέχη του ΕΦΚΑ. Πρόκειται για μια υπηρεσία που σε τοπικό, αλλά και περιφερειακό, επίπεδο σηκώνει μεγάλο βάρος για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη ζωή των πολιτών.

Στην απονομή των συντάξεων, όπως σε όλη την χώρα, έτσι και εδώ έχουν γίνει σπουδαία βήματα και οι πολίτες του Nομού μας το γνωρίζουν από την προσωπική τους εμπειρία. Όμως, μένουν πολλά ακόμη να γίνουν ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη δομή του ΕΦΚΑ στη Λαμία.

Θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να αξιοποιήσω τη σημερινή συζήτηση και κυρίως τις ιδέες και τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση προβλημάτων που δυσκολεύουν τη δουλειά τους, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ταχύτητα παραγωγής έργου. Άλλωστε, και το προηγούμενο διάστημα με στοχευμένες παρεμβάσεις αντιμετωπίστηκαν έως ένα σημείο προβλήματα που χρόνιζαν.

Τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας στο επίπεδο ανταπόκρισης του ΕΦΚΑ στην αποστολή του και κυρίως στις υπηρεσίες στον πολίτη, μαζί με τους εργαζόμενους, πετύχαμε πολλά. Με σχέδιο και συνεργασία θα πετύχουμε περισσότερα...», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου, αμέσως μετά τη συνάντηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση