Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βόρειας και Νότιας Λαμίας κόβουν την πίτα τους

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 08:28 Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βόρειας και Νότιας Λαμίας κόβουν την πίτα τους

Την Κυριακή στις 19:30’ η εκδήλωση…

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, διοργανώνουν οι Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία της Βόρειας και Νότιας Λαμίας με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Φθιώτιδα και Αναπληρωτή Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννη Σαρακιώτη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 στις 19:30 μ.μ. στο café Soulbar (Διάκου 16) παρουσία των μελών και των φίλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στην περιοχή.

Όπως σημειώνουν στην πρόσκλησή τους τα μέλη των Οργανώσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Λαμία, η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται «λίγο πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου και στο πλαίσιο της άμεσης επαφής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία με την τοπική κοινωνία».

Επισημαίνεται επίσης ότι «οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, καθώς και για τις προκλήσεις του αύριο. Προβλήματα και προκλήσεις που μπορούν να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικότερα, υπό την προϋπόθεση της ανατροπής της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από μία πλατιά δημοκρατική συμπαράταξη με βασικό κορμό τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση