Λαμία: Στον Εισαγγελέα το θέμα με τη βία μεταξύ ανηλίκων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 08:14 Λαμία: Στον Εισαγγελέα το θέμα με τη βία μεταξύ ανηλίκων

Κλείνουν ραντεβού μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης για να λύσουν τις διαφορές τους…

Δύο απανωτά περιστατικά βίας μεταξύ ανήλικων μαθητών και μάλιστα Γυμνασίου, έχουν θορυβήσει τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας με τον Διευθυντή Κωνσταντίνο Σπαλιώρα να ζητεί συνάντηση με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο κ. Σπαλιώρας θα βρεθεί το πρωί της Δευτέρας (23/1) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, όπου θα παραθέσει τα γεγονότα και θα ζητήσει νομική στήριξη συζητώντας παράλληλα τρόπους ώστε να προλάβουν μελλοντικές ακραίες συμπεριφορές.

Το πρώτο βίαιο περιστατικό μεταξύ μαθητών από Γυμνάσια, σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη (18/1) στο δρόμο και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Αμαλίας, με Ομάδα ΔΙΑΣ να επεμβαίνει και να χωρίζει τους νεαρούς, δύο εκ των οποίων προσήχθησαν για εξακρίβωση στοιχείων.

Την επόμενη ημέρα σε εκδρομή δύο Γυμνασίων στο παρκάκι της Αγίας Βαρβάρας, σημειώθηκε ένα ακόμη πιο σοβαρό περιστατικό, με δύο ανήλικους αρχικά από το ένα σχολείο να ξυλοκοπούν έναν άλλον ανήλικο από το έτερο γυμνάσιο και να τον τραυματίζουν στο πρόσωπο, στην κοιλιά και την πλάτη! Σύμφωνα με τη μητέρα του ανήλικου, το παιδί της μετά τα πρώτα χτυπήματα δέχθηκε ομαδική επίθεση από 15 τουλάχιστον άτομα και μάλιστα χωρίς να έχει προκαλέσει κάνεναν από τους "νταήδες" που του επιτέθηκαν!

Αυτά τα περιστατικά δεν πρέπει να περάσουν έτσι σύμφωνα με τον κ. Σπαλιώρα που όπως σημείωσε στο LamiaReport οι ανήλικοι ανταλλάσσουν συνήθως υβριστικά μηνύματα μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης πριν κλείσουν ραντεβού για να λύσουν δυναμικά τις διαφορές τους!

Είναι μια κατάσταση που πρέπει να ελεγχθεί και να σταματήσει πριν δημιουργηθούν νέα και ίσως πιο σοβαρά περιστατικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση