Λαμία: Ημερίδα για το μέλλον των μισθών και των συντάξεων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 12:58 Λαμία: Ημερίδα για το μέλλον των μισθών και των συντάξεων

Απόψε από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας…

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα, διοργανώνει σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Φθιώτιδας στις 18:30’ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στην πλατεία Διάκου Λαμίας, με θέμα «Το μέλλον των μισθών και των συντάξεων».

Ομιλητές της ημερίδας θα είναι, ο Αλέξης  Μητρόπουλος, Καθηγητής Εργατικού Δικαίου, ο Λάμπρος Μπαμπαλιούτας, Συνταγματολόγος - Επίκουρος Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, ο Δημήτρης Mπολόφης, Δικηγόρος ειδικός στο Δίκαιο των συντάξεων, ο Αριστοτέλης Kολοβός, Δικηγόρος ειδικός στο Δίκαιο των συντάξεων και τα εργασιακά θα αναλύσει ο Eργατολόγος Δημήτρης Πετρόπουλος.

Την ημερίδα θα χαιρετίσει η Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας, Σοφία Ανεστοπούλου.

Μετά το πέρας των ομιλιών, θα απαντηθούν όλες οι απορίες - ερωτήματα που θα τεθούν από τους παρευρισκόμενους και αφορούν εργασιακά θέματα, επιδόματα, ασφαλιστικό και θέματα συνταξιοδότησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση