Παρέμβαση Σταϊκούρα για την επαναφορά καθημερινών δρομολογίων στην παλιά γραμμή Λιανοκλαδίου - Αθήνας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 07:57 Παρέμβαση Σταϊκούρα για την επαναφορά καθημερινών δρομολογίων στην παλιά γραμμή Λιανοκλαδίου - Αθήνας

Ευχάριστα νέα έβγαλε η σημερινή συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της HELLENIC TRAIN (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ) Μ. Capotorto και τον Επικεφαλής Στρατηγικής Σχεδιασμού και Επενδύσεων Π. Αρβανίτη, τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Σ. Πατέρα, παρουσία της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας Α. Στιβακτή και του Δημοτικού Συμβούλου Κ. Τσιάμη.

Το θέμα της συνάντησης ήταν η επαναφορά του καθημερινού δρομολογίου του τρένου της γραμμής Λιανοκλαδίου – Αθήνας, μέσω παλαιάς γραμμής, με επιστροφή.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε ότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα επανέλθει ένα πρωινό και ένα απογευματινό δρομολόγιο, σε καθημερινή βάση, και σε ώρες που θα καλύπτουν τις ανάγκες του επιβατικού κοινού, τα οποία θα εκτελούνται από τις αμαξοστοιχίες 1520 και 1521.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση