Λαμία: Ατύχημα για οδηγό απορριμματοφόρου του Δήμου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 10:10 Λαμία: Ατύχημα για οδηγό απορριμματοφόρου του Δήμου (ΦΩΤΟ αρχείου)

Διακομίστηκε πριν από λίγο στα Επείγοντα με ασθενοφόρο…

Απρόσμενο ατύχημα το πρωί της Τετάρτης (25/1) λίγο μετά τις 09:00’ για οδηγό απορριμματοφόρου του Δήμου Λαμιέων, ο οποίος την ώρα που προσπάθησε να κατέβει από αυτό, γλίστρησε και πέφτοντας χτύπησε στο κεφάλι του.

Επρόκειτο για μια κίνηση που την κάνει δεκάδες φορές κατά τη διάρκεια της βάρδιας, αυτή τη φορά όμως δεν πρόσεξε και πατώντας στο σκαλάκι του φορτηγού γλίστρησε και χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το ατύχημα συνέβη στα φανάρια κοντά στο Σταθμό Λιανοκλαδίου και αμέσως οι συνάδελφοί του έσπευσαν να τον σηκώσουν και να ειδοποιήσουν ασθενοφόρο.

Διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου έφτασε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κώστας Μουστάκας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις δεν φαίνεται να έχει κάτι ανησυχητικό, του τοποθετήθηκαν ωστόσο 5 ράμματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, όπου χτύπησε.

Αυτό θα είναι και το αναμνηστικό της περιπέτειάς του την ημέρα μάλιστα που έκλεινε τα 57 του χρόνια. Πολύχρονος και περαστικά!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση