Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Αποστρατεύθηκε ο Αντιστράτηγος Γιώργος Κανέλλος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 19:45 Κρίσεις ΕΛ.ΑΣ.: Αποστρατεύθηκε ο Αντιστράτηγος Γιώργος Κανέλλος

Ο πρώην ΓΕΠΑΔ Στερεάς και μέχρι σήμερα Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Γιώργος Κανέλλος, τερμάτισε τη διαδρομή του στην Ελληνική Αστυνομία.

Οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησαν και το Συμβούλιο Κρίσεων έθεσε σε αποστρατεία τον μέχρι πρότινος Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος, Γιώργο Καννέλο, ο οποίος είναι από τη Φθιώτιδα και όπως είναι γνωστό υπηρέτησε και ως ΓΕΠΑΔ στη Στερεά Ελλάδα.

Επίσης αποστρατεύθηκε ένας ακόμη Αντιστράτηγος και αυτός είναι ο μέχρι σήμερα Υπαρχηγός του Σώματος, Γιώργος Γιάννινας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας:

Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Σκούμα και τη συμμετοχή δύο (2) Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε τους κατωτέρω Αντιστρατήγους Αστυνομίας, ως ακολούθως:

Διατηρητέους τους:

  • Λάζαρο Μαυρόπουλο
  • Γεώργιο Δούβαλη

Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους τον Γεώργιο Γιάννινα, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Γεώργιο Κανέλλο, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος.

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Υποστρατήγων Αστυνομίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση