Κλειστά σχολεία και πολύ χιόνι στους δρόμους της Φθιώτιδας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 09:33 Κλειστά σχολεία και πολύ χιόνι στους δρόμους της Φθιώτιδας (ΦΩΤΟ)

Ενεργούν συνεχώς μηχανήματα για να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι…

Προβλήματα στα ορεινά χωριά του Δήμου Μακρακώμης προκάλεσε η έντονη χιονόπτωση ειδικά από τον Άγιο Γεώργιο και πάνω.

Τα σχολεία στη συγκεκριμένη Δημοτική Ενότητα παραμένουν κλειστά και γίνονται προσπάθειες αποχιονισμού σε σημεία όπου παρατηρήθηκαν διακοπές ρεύματος για την πρόσβαση των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα όλο το βράδυ υπήρξε ισχυρή χιονόπτωση στο συγκεκριμένο κομμάτι στη Ράχη Τυμφρηστού και μέχρι τη σήραγγα «Παύλος Μπακογιάννης» με τα μηχανήματα να ενεργούν συνέχεια για να παραμείνει ανοικτό το εθνικό δίκτυο.

Γενικά στο Δήμο Μακρακώμης χιονόπτωση υπάρχει από τη Βίτωλη και πάνω, ενώ σημαντικό όγκο χιονιού έχουν δεχτεί τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Υπάτης του Δήμου Λαμιέων, με πρώτο τον Πύργο.

Χιόνι έχει πέσει επίσης στο Καλαμάκι, ενώ στα λευκά ντύθηκε και ο Δομοκός. Από την πλευρά του Παρνασσού δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα, αν και στο κομμάτι του χιονοδρομικού έπεσε αρκετό χιόνι.

Δείτε: Η επέλαση του χιονιά στα ορεινά των δήμων Λαμιέων & Μακρακώμης (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση