Φθιώτιδα - Στερεά: Που χρειάζονται αλυσίδες - Διακοπή κυκλοφορίας στον Ξηριά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 09:44 Φθιώτιδα - Στερεά: Που χρειάζονται αλυσίδες - Διακοπή κυκλοφορίας στον Ξηριά

(Τελευταία ενημέρωση: 09:30’)

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκαν τα σημεία όπου χρειάζονται προσοχή από τους οδηγούς και χρειάζεται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, καθώς και σημεία όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων .

Αναλυτικά ανά περιφερειακή ενότητα:

Νομός Βοιωτίας

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, από την 13,5η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Αράχωβας – Επταλόφου (θέση Σκαμνός) προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού (θέση Κελάρια), διεξάγεται με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Νομός Ευρυτανίας

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, έχει διακοπεί στις Επαρχιακές Οδούς Καρπενησίου – Προυσού – Αγρινίου, από την 30η έως την 45η χ/θ (θέση «Αραποκέφαλα) και Τροβάτου – Βραγγιανών (Δήμου Αγράφων), θέση  «Τρία Σύνορα», ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε ολόκληρο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Νομός Φθιώτιδας

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων :

  • Στην Εθνική Οδό Λαμίας – Καρπενησίου από 45η χ/θ έως 64,7η χ/θ.

Επιπλέον, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ιωάννου Τσεκούρα, περιοχή «ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΞΗΡΙΑΣ» Λαμίας (Ροδίτσα), στο ύψος της τοποθεσίας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» έως την επιχείρηση «ΚΑΡΒΕΛΗΣ», λόγω υπερχείλισης του χειμάρρου στο χωμάτινο οδόστρωμα.

Τέλος, υφίσταται η προσοχή των οδηγών, στην 46η χ/θ της Εθνικής Οδού Λαμίας – Καρπενησίου, ένεκα κατολίσθησης (πτώσεως χωμάτων στο οδόστρωμα), καθώς έχει καταλειφθεί τμήμα του οδοστρώματος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καρπενήσι.  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση